Splošno kleparstvo Niki Zima s.p.
     Predstavitev podjetja
     Dejavnosti
     - Kleparstvo
     - Krovstvo
     - Fasade
     Kje smo
     Svetovanje
     Zanimivosti
     Galerija
     Zadovoljstvo strank
 
Lyoness

Smo Lyoness pogodbeni trgovec

Montform
Tondach
Trimo
Prefa
Prefalz

Zadovoljstvo strankTRIMO SNV/FTV 80 SREBRNA (LEA LESCE, d.o.o.) TRIMO SNV/FTV 80 SREBRNA (LEA LESCE, d.o.o.)

Leta 2003 sem potreboval Trimo oblogo na proizvodni hali v Lescah. Za izvajalca sem se odločil na osnovi priporočila prijatelja. Zadovoljen sem z vgrajenimi izdelki in materiali, še bolj pa z izvedbo del na objektu. Če bi storitve podjetja še potreboval, bi se znova odločil za sodelovanje s Splošnim kleparstvom Zima Niki s. p. in sodelovanje z njim priporočam tudi drugim.

Borut Kelih, LEA d.o.o.
Lesce, 20. januar 2004PREFA STREŠNE SKODLE- TEMNO SIVA PREFA STREŠNE SKODLE- TEMNO SIVA

Kontaktne podatke podjetja sem našel na stojnici podjetja Prefa na sejmu v Ljubljani. Ker sem potreboval adaptacijo strehe na stanovanjskem objektu, sem se odločil za predstavitev izvedbe del in materiala. Zaradi dobre predstavitve, priporočil in dobrega občutka sem se odločil za naročilo del. S krovskimi deli in vsemi vgrajenimi izdelki ter materiali sem zelo zadovoljen. Tudi drugim ljudem priporočam kritino Prefa, izolacijo Agepan in krovca Nikija Zima.

Iztok Vidmar
Visoko, 15. julij 2008PREFA STREŠNE SKODLE- TEMNO SIVA PREFA STREŠNE SKODLE- TEMNO SIVA

Ker je podjetje zastopnik za kritino Prefa in ker se mi je cena zdela ugodna, sem se po razgovoru in predstavitvi potrebnih krovskih del na stanovanjski hiši odločil za naročilo storitev pri Splošnem kleparstvu Zima Niki s. p. Večina del je bila izvedena v skladu z mojimi pričakovanji, zadovoljen sem z vgrajenimi izdelki in materiali, predvsem pa s kritino Prefa. Če bi še kdaj potreboval krovske storitve, bi se ponovno odločil za isto podjetje in strešno kritino Prefa, ki jo priporočam tudi drugim.

Jože Vovnik
Potoče, 12. maj 2009PREFA STREŠNE SKODLE- TEMNO SIVA PREFA STREŠNE SKODLE- TEMNO SIVA

V marcu 2009 sem potreboval obnovo strešne kritine na stanovanjski hiši in iskal izvajalca za kovinsko kritino. Dobil sem informacije o Prefa kritini. Ko sem izvedel, da je podjetje Splošno kleparstvo Niki Zima s. p., katerega družinsko tradicijo sem poznal že dalj časa, izvajalec del zanjo, sem se odločil za naročilo pri tem podjetju. Vsa dela so bila opravljena v skladu z dogovori, s čimer sem zadovoljen. Všeč mi je izgled nove kritine, izkušnje s kvaliteto izdelkov in materialov bom dobil s časom. Z izvajalcem sem bil zadovoljen, sam bi ga ponovno izbral in priporočam ga tudi drugim. Mislim, da bi morali kritino Prefa bolje in več predstavljati, ker je ljudje še ne poznajo dovolj.

Zlatko Kavčič
Lesce, 1. junij 2009


Več fotografij si lahko ogledate v naši galeriji !


Vse pravice pridržane, Niki Zima s.p.