Splošno kleparstvo Niki Zima s.p.
     Predstavitev podjetja
     Dejavnosti
     - Kleparstvo
     - Krovstvo
     - Fasade
     Kje smo
     Svetovanje
     Zanimivosti
     Galerija
     Zadovoljstvo strank
 
Lyoness

Smo Lyoness pogodbeni trgovec

Montform
Tondach
Trimo
Prefa
Prefalz

Predstavitev podjetja

Smo manjše podjetje z dolgoletno tradicijo, saj uspešno deluje že od leta 1975. Zaradi večanja obsega del smo leta 1994 dejavnost razširili in zaposlili nove kvalificirane delavce.V teh letih smo si skozi dve generaciji pridobili veliko izkušenj in znanja, kar s pridom uporabljamo tudi pri našem delu. Vsi skupaj skrbimo, da podjetje deluje dinamično in se prilagaja potrebam in povpraševanju. S konstantnim izobraževanjem gremo v korak s časom in spremembami na področju gradbeništva in naše ožje stroke.

 

Prevzeta dela opravimo vestno, kvalitetno in v dogovorjenem roku. Stranke lahko uveljavljajo garancijo za izvedbo del, kakor tudi za vgrajene materiale. Na ta način skrbimo za zadovoljstvo svojih strank in si s tem pridobimo njihovo zaupanje in dobro priporočilo naprej.

Če gradite na novo ali obnavljate, če potrebujete kvalitetno in varno streho nad glavo, potem ste pri Splošnem kleparstvu Niki Zima pravkar našli zanesljivega izvajalca del, ki bo izpolnil vaše individualne želje. Izvajamo vsa krovsko-kleparska dela, kar pomeni montažo vseh vrst strešnih kritin s pripadajočimi elementi, kot so žlebovi, odtoki, in dimniške obrobe. Prekrivamo in obnavljamo strehe individualnih in več-stanovanjskih hiš, industrijskih, šolskih, kulturnih in drugih objektov z vrhunskimi kritinami priznanih domačih in tujih proizvajalcev.

Veseli nas, da ste nas poiskali in se oglasili na naši spletni strani. Prepričani smo, da boste našli tisto, kar iščete in nas povprašali za nasvet, kako naprej. Upamo, da se bomo za naslednji korak odločili skupaj. Pokličite nas, oglasite se nam po elektronski, oziroma navadni pošti ali nas obiščite na sedežu podjetja. Opravičili bomo vaše zaupanje in vam naredili varno in trdno streho nad glavo.

Veselimo se srečanja in sodelovanja z vami!


S spoštovanjem,

Niki Zima


Vse pravice pridržane, Niki Zima s.p.